body geometry fit


WEES EEN MET JE FIETS !

Body Geometry is het enige complete systeem van producten en fietspositionering dat ergonomisch is ontworpen en wetenschappelijk is getest om de kracht, het uithoudingsvermogen en het comfort van de rijder te verbeteren
INTERVIEW
Wij vragen je naar je rijstijl, wat je doelen zijn en andere informatie, zodat wij jouw behoeften als rijder begrijpen.
FYSIEK ASSESSMEN
Daarna voeren we een uitgebreid, 18-staps onderzoek uit om de flexibiliteit en verhoudingen van je lichaam in kaart te brengen. Dit is van groot belang om de juiste positie te bepalen en de juiste fietsonderdelen te selecteren.
ANALYSE
Daarna analyseren we je huidige positie op de fiets terwijl je fietst. Dit leidt tot extra inzicht over hoe je positie en uitrusting geoptimaliseerd kunnen worden.
De eigenlijke fit 
In dit 15-staps proces zullen wij jouw positie op de fiets personaliseren en de juiste uitrusting selecteren. Uiteindelijk zullen zadelselectie en -positie, schoenen, inlegzolen, schoenplaatjes en stuurpositie perfect afgestemd zijn op jouw lichaam.

prijs Body geometry fit : 150 euro

EEN STAPJE VERDER ....

Via het RETULL vantage  systeem krijgen we door infrarood camera techniek een driedimensionele kijk op je dynamische fietsbeweging. 
Zo krijgen we een precieze kijk op alle belangrijke fietshoeken tijdens je fietsbeweging. 
Het RETULL vantage systeem geeft een accuraat beeld over wel 20 verschillende data en hoeken tijdens het fietsen . 
Het RETULL vantage  systeem kan zowel op je bestaande frame of op het retull fit bike toegepast worden. 
Alle data worden nauwkeurig bijgehouden en je krijgt achteraf een digitaal geprint rapport van je fit zodat je ook later met je data aan de slag kunt. 

prijs Body geometry fit met RETULL systeem : 200 euro


FOLLOW UP 
Na het fitproces zal jouw fit-specialist een tweede afspraak met je plannen om je nieuwe positie te evalueren, eventuele vragen te beantwoorden en je te adviseren hoe je het meeste uit elke rit kunt halen